Rólunk

A lovastanya

A Kabóka Lovastanya a lovassport, a horgászat és az aktív szabadidő eltöltésére nyújt kiváló lehetőséget. A Lovastanyát és a hozzá kapcsolódó halastavakat, erdőterületeket és szántóföldeket a Varga család működteti, gondozza.

Ismerj meg minket

A Kabóka Lovastanya a lovassport és az aktív szabadidő eltöltésére nyújt kiváló lehetőséget. A Lovastanyát és a hozzá kapcsolódó halastavakat, erdőterületeket és szántóföldeket a Varga család működteti, gondozza. A szűkebb családi kör, akik általában megtalálhatóak a tanya körül: József és Edit a szülők, Péter (turisztika), Attila (állatorvos) és Balázs (mezőgazdász, díjugrató versenyző). Anikó, Petra és Viki a feleségek, illetve a sok-sok gyermek: Nóri, Kata, Szofi, Frejka, Hunor, Lili, Luca, Lotti. A gyerekek közül szinte mindenki lovagol.

A lovak

A szülők mindig is nagy hívei voltak az állattartásnak, ha csak tehették egy – két ló mindig volt a közelükben. Az évek során, mi gyerekek is belenőttünk az állatokkal való gondos bánásmódba és megszerettük ezt az életformát. Ennek megfelelően mindhárom testvér szorosan kötődik az állatokhoz, Péter a lovasturisztika révén, Attila az állatorvosi hivatása miatt, Balázs pedig a rendszeres napi lovaglások alkalmával. Varga Balázs és Varga Kata díjugrató versenyzők.

Versenysport

A lovastanya építését 1995-ben kezdtük meg, és 2001-óta már mi is itt lakunk a lovakkal együtt. Az évek során folyamatosan fejlesztettünk szolgáltatásainkon és ahogy anyagi forrásaink, illetve pályázati lehetőségek engedték bővítettük épületeinket. Bár még vannak további elképzeléseink a fejlesztéseket illetően mára a lovastanya egy komplex, aktív szabadidő eltöltésére alkalmas pihenőhely lett. Érdemes meglátogatni a galériánkat, ahol a képek jól szemléltetik a nagyszerű kikapcsolódási lehetőségeket.

Fejlesztéseink

Legfrissebb fejlesztéseink által a szálláshelyeink kapacitását bővítettük vendégházak építésével. Elkészült egy már régóta várt épület, melyben wellness illetve játékterem került kialakításra. LEADER pályázatok segítségével étkező épületünk teljesen klimatizáltá vált és megépült egy 90 m2-es fedett szín, mely rendezvények és csoportfoglalkozások helyszínéül szolgál. A jövőben a tavi sporteszközök és a horgászat fejlesztését tűztük ki célul. Legvégül egy kis nosztalgia, a kép 2004-ben készült.

"Hiányoztok"

„Kellemes hétvégét töltöttünk nálatok. Épp az imént jöttünk el tőletek és máris hiányoztok!! Köszönjük!”

János

"Gyermekbarát"

„Barátságos, kedves kiszolgálás, gyermekbarát hely. Nagyon kellemes két napot töltöttünk el itt. Köszönjük szépen!”

Elvira

"Biztonságban"

„Gyermekbarát nyaralás! Egy hely, ahol biztonságban tudhatod az utódod, mégha nem is látod!”

Balázs

"Rengeteg program"

„Nagyon szépen köszönjük Péternek, Anikónak és munkatársaiknak az itt töltött időt. Az időjárás nem kedvezett nekünk, de ők mindent megtettek, rengeteg programmal kápráztattak el bennünket az erdei iskolában. Nagyon szépen köszönjük!!!!!!”

Kátya

Kövess minket!

Kapcsolat

Kérdésed van?
Fordulj hozzánk bizalommal!

+36 30 746 1544

aniko@kaboka.com

Emailt írnál?