A táborokról

Minden kedves régi és új táborozónkat szeretettel várunk rendszeresen induló lovas és sporttáborainkon. A legjobb alkalom, hogy új barátokat szerezz! Korhatár nélkül lehet jelentkezni a programokra, melyek a nyári szünidő alatt hetente indulnak. Lovastudás nem követelmény, mi segítünk! Fiúknak is rengeteg program lehetőség!

Helyszín

A Balatontól mindössze 15 km-re, Budapesttől egyórányi autóútra található a Kabóka Lovastanya. Kétszáz hektárnyi erdőkkel, rétekkel és halastavakkal tarkított táj várja az idelátogató lovagolni vágyókat. A páratlan szépségű táj és a számos kikapcsolódási lehetőség felejthetetlen élményt nyújt.

Programok

Programjaink között szerepel futószáras lovagoltatás, osztály- és tereplovaglás, esti lovastúra, lovak füdetése és lovaglása a tóban, horgászati lehetőség, íjászat, agyagozás, korongozás, multifunkciós sportpálya-, medence használat, ping-pong, csocsóasztal, elektromos darts, kenuzás, motorcsónakázás, tömlőhúzás jet-ski-vel, vízi biciklizés, csillagászat és bolygó megfigyelés távcsővel, mikroszkópozás, vízibomba csata, kincskeresők, triatlon verseny, foci meccsek, különböző vetélkedők szervezése és még sok-sok érdekes program vár Rád!

Szállás


ÉVES NYITVATARTÁS

Egész évben szervezünk táborokat, melyek programjai évszaktól függően változnak.


MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Székesfehérvár, Siófok csupán 30 perc. Az M7 autópályától 15 perc a lovastanya.


116 FÉRŐHELY

A nagy férőhely szám lehetőséget teremt hogy rugalmasan kezeljük csoportjainkat. 


SZABADIDŐ

Páratlanul széles és életre szóló programlehetőségek, egész évben, felnőttektől a gyermekekig.

Foglalás - Egyéni táborozók

6 NAP 5 ÉJSZAKÁS TELJES PROGRAM
ÁRAK
GYEREK
60.100 Ft
FELNŐTT
73.000 Ft
PROGRAMOK
LOVAGLÁS 
LÓÚSZTATÁS
JET-SKI, FÁNKOZÁS
RÉMTÚRA
ÍJÁSZAT 
AGYAGOZÁS
SPORTPÁLYA, KONDITEREM
TÁBORTŰZ

JELENTKEZÉS TÁBOROZÁSRA

Kérdésed van?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Adatok

Fontos tudni

Az orvosi igazolást kérjük hozd magaddal! Kullancsok ellen zárt ruhával védekezünk, oltás ajánlott! A lovastanya területén nincs kullancs, de az erdei túrákon előfordulhat, ezért fontos a megfelelő, zárt öltözet.

Lovagláshoz szülői hozzájárulás szükséges: Kérem a következő két nyilatkozatot töltsék ki: lovaglás nyilatkozat – szülői nyilatkozat. Gyengébben úszó gyermekek hozzanak magukkal úszógumit, illetve mindenkinek ajánlott az úszószemüveg használata. A lovastanyán felejtett értékekért felelősséget nem vállalunk, de megtalálásuk esetén egy évig őrizzük. Érkezés 16:00-17:00 között. Köszönjük! 

  • Érkezés délután 16.00 és 17.00 óra között. 

  • Távozás: ebéd után 13.00-14.00 óra között.

  • A tábort 8 évesnél idősebb gyermekeknek szervezzük.

  • A napközi táborra jelentkezők is a fenti időpontokból választhatnak.

  • Nem Szép kártya elfogadóhely. 

Szeretettel várunk benneteket!

Táboraink képekben

Previous
Next

Kapcsolat

Kérdésed van?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Emailt írnál?