A táborokról

Minden kedves régi és új táborozónkat szeretettel várunk rendszeresen induló lovas és sporttáborainkon. A legjobb alkalom, hogy új barátokat szerezz! Korhatár nélkül lehet jelentkezni a programokra, melyek a nyári szünidő alatt indulnak. Lovastudás nem követelmény, mi segítünk! Fiúknak is rengeteg program lehetőség!

Helyszín

A Balatontól mindössze 15 km-re, Budapesttől egyórányi autóútra található a Kabóka Lovastanya. Kétszáz hektárnyi erdőkkel, rétekkel és halastavakkal tarkított táj várja az idelátogató lovagolni vágyókat. A páratlan szépségű táj és a számos kikapcsolódási lehetőség felejthetetlen élményt nyújt.

Programok

Programjaink között szerepel futószáras lovagoltatás, osztály- és tereplovaglás napi egy alkalommal, esti lovastúra, lovak füdetése és lovaglása a tóban, horgászati lehetőség, íjászat, agyagozás, korongozás, multifunkciós sportpálya-, medence használat, ping-pong, csocsóasztal, elektromos darts, kenuzás, motorcsónakázás, tömlőhúzás jet-ski-vel, vízi biciklizés, csillagászat és bolygó megfigyelés távcsővel, mikroszkópozás, vízibomba csata, kincskeresők, triatlon verseny, foci meccsek, különböző vetélkedők szervezése és még sok-sok érdekes program vár Rád!

Szállás


ÉVES NYITVATARTÁS

Egész évben szervezünk táborokat, melyek programjai évszaktól függően változnak.


MEGKÖZELÍTHETŐSÉG

Székesfehérvár, Siófok csupán 30 perc. Az M7 autópályától 15 perc a lovastanya.


116 FÉRŐHELY

A nagy férőhely szám lehetőséget teremt hogy rugalmasan kezeljük csoportjainkat. 


SZABADIDŐ

Páratlanul széles és életre szóló programlehetőségek, egész évben, felnőttektől a gyermekekig.

Foglalás - Egyéni táborozók

6 NAP 5 ÉJSZAKÁS TELJES PROGRAM
ÁRAK
GYEREK
74.400 Ft
NÉHÁNY A LEGÉRDEKESEBB PROGRAMJAINKBÓL
LOVAGLÁS 
LÓÚSZTATÁS
JET-SKI, FÁNKOZÁS
RÉMTÚRA
ÍJÁSZAT 
AGYAGOZÁS
SPORTPÁLYA, KONDITEREM
TÁBORTŰZ

JELENTKEZÉS TÁBOROZÁSRA

Kérdésed van?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Adatok

ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS:

 • Érkezés: 16.00-17.00 óra között
 • Távozás: ebéd után 13.00 órától -14.00 óráig

ÉTKEZÉS:

 • a gyerekeknek reggelit, ebédet, uzsonnát és vacsorát biztosítunk.

FIZETÉS:

 • A foglalástól számított 8 napon belül 15.000 Ft/fő foglalót kérünk, amit az általunk megadott bankszámlaszámra átutalással tudja rendezni.
 • Helyszínen bankkártyával vagy készpénzben lehet fizetni.
 • Ha utalni szeretné az összeget, kérem érkezés előtt 1 héttel jelezze, mert a számlakiállítást követően fogja tudni elutalni, amit előre kiállítunk és elküldünk az Ön részére. Az utalást, minden esetben a foglaló utalását indító személy intézze, közleményben pedig a számla sorszámát kérem tüntesse fel.
 • Szép kártyával történő fizetést nem fogadunk el.
 • A tábor ideje alatt történő távozás esetén, pénzt sajnos nem tudunk visszatéríteni, megértésüket előre is köszönjük.

EGYÉB INFORMÁCIÓ:

 • A szülői tájékoztató és a benne levő nyilatkozatok, valamint a 2. melléklet a 12/1991. (V.18.) NM rendelet alapján a gyermek egészségi állapotáról szóló szülői nyilatkozat kitöltve és aláírva az érkezés napján szíveskedjenek átadni. A dátum minden esetben a tábor kezdő napja legyen.
 • A lovagláshoz biztosítunk kobakot és gerincvédőt.
 • Amit ne felejtsenek otthon: hosszúszárú nadrág és zárt cipő a lovagláshoz, fürdőruha, papucs, 2 db törölköző (a medencébe fürdéshez és az esti tisztálkodáshoz), valamint az időjárásnak megfelelő öltözet.

NYILATKOZATOK:

 • Itt találhatóak azok a nyilatkozatok, melyket az érkezés napján kérem hozzanak magukkal!

ADATSZOLGÁLTATÁS:

 • 2021. szeptember 1.-től minden vendég személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, diákigazolvány, útlevél) az érkezés napján szkennelve továbbítanunk kell az NTAK felé. Nagyon fontos, hogy a jelentkezésnél feltüntet igazolvány feltétlen legyen Önöknél az érkezés napján.
 • Adatvédelmi tájékoztatónkat alább találja.

Táboraink képekben

Previous
Next

Kapcsolat

Kérdésed van?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Emailt írnál?