Osztályoknak

Egész évben várjuk iskolák jelentkezését erdei iskola programjainkra. Az ország egyik leghangulatosabb iskolai táborait szervezzük, ahol kifogyhatatlan programtárból válogathatnak a szervezők. Egy napos kirándulási lehetőség van óvodáknak illetve, olyan iskoláknak is ahol nem adatott meg a több napos kikapcsolódás.

 

A Balatontól mindössze 15 km-re, Budapesttől egyórányi autóútra található a Kabóka Lovastanya. Kétszáz hektárnyi erdőkkel, rétekkel és halastavakkal tarkított táj várja az idelátogató csoportokat. A páratlan szépségű táj és a számos kikapcsolódási lehetőség felejthetetlen élményt nyújt.

Programok


Naponta 3-4 szervezett program közül lehet választani. Programok átbeszélése érkezéskor, a helyszínen történik, figyelmbe véve az időjárási viszonyokat.

Programjaink között szerepel a Lovastanya bemutatása, lovagoltatás, a lovakról egy rövid érdekes előadás, horgászati lehetőség, íjászat, mikrószkópozás, agyagozás, korongozás, kerámia égetés, kincskereső túrák, vetélkedők szervezése, karaoke, zenés vetélkedő, egy perc és nyersz játék, multifunkciós sportpálya-, medence használat, ping-pong, csocsóasztal, elektromos darts, célbalövés paintball puskával, biciklizés, vízi programok: kenuzás, vízibiciklizés, motorcsónakázás és tömlőhúzás jet-ski-vel, vízibomba csata, csillagászat, esti tábortűz.

Újításaink


Négy évszakos lovaspályák, szabadidő központ megújult étkezővel, napelem park, műfüves sportpálya, háromtornyú kalandvár,
bringapark, rekreációs játéktér, tanároknak wellness, új vendégház, étkező épület klimatizálása.

Szállás információk


ÉVES NYITVATARTÁS


M7 MELLETT


FREE WIFI


116 FÉRŐHELY

ÁRAINK
   Január 1. – Június 15.
Augusztus 29. – December 31.

ÁRAINK 
Június 16. – Augusztus 28.

1 éjszakát teljes ellátással igénybe vevő
csoportok esetén

13.000 Ft/fő/1 éj

2 vagy 3 éjszakát teljes ellátással igénybe vevő
csoportok esetén

13.000 Ft/fő/éj

2 éjszakát teljes ellátással igénybe vevő
csoportok esetén

23.800 Ft/fő/2 éj

4 éjszakát teljes ellátással igénybe vevő
csoportok esetén

50.000 Ft/fő/4 éj

3 éjszakát teljes ellátással igénybe vevő
csoportok esetén

35.700 Ft/fő/3 éj

5 éjszakát teljes ellátással igénybe vevő
csoportok esetén

62.500 Ft/fő/5 éj

4 éjszakát teljes ellátással igénybe vevő
csoportok esetén

47.600 Ft/fő/4 éj

6 éjszakát teljes ellátással igénybe vevő
csoportok esetén

75.000 Ft/fő/6 éj

További éjszakák ára 

11.900 Ft/fő/éj

További éjszakák ára 

12.500 Ft/fő/1 éj

Kedvezmények, információk

KEDVEZMÉNYEK:

20 gyermek felett 1 fő pedagógusnak ingyenes, 40 gyermek felett 2 fő pedagógusnak ingyenes, a többi felnőtt kísérő gyermek árat fizet.

BUSZ INFORMÁCIÓ:

Ha az osztály tömegközlekedéssel érkezik hozzánk, saját 50 fős buszunkkal el tudunk menni a következő állomásokra:

LEPSÉNY-KABÓKA, KABÓKA-LEPSÉNY (vasút állomás): 60 000 Ft
SIÓFOK-KABÓKA, KABÓKA-SIÓFOK (vasút vagy autóbusz állomás): 70 000 Ft
ENYING-KABÓKA, KABÓKA-ENYING (autóbusz állomás): 25 000 Ft

(AZ ÁR TARTALMAZZA A VISSZAUTAT IS! KÉREM ÉRKEZÉSÜK ELŐTTI NAPON HÍVJÁK FEL A
KÖVETKEZŐ SZÁMOT A PONTOS MENETREND EGYEZTETÉSE VÉGETT – VARGA PÉTER 06/30-291-9110)

FOGLALÁSI INFORMÁCIÓ ISKOLÁSOKNAK:

Az árak a szállást és a háromszori étkezést foglalják magukban, kivéve az 1 éjszakás félpanziós ellátást, amely kétszeri étkezést, vacsorát (hideg) és reggelit tartalmaz. Az árak gyerek adag étkezést tartalmazzák, ha felnőtt adagot szeretnének kérni ebédre vagy vacsorára további 300 Ft/étkezés árral kell számolni. Nagyétkű csoportjainknak javasoljuk!
A programokban való részvétel, illetve a medence és a sportpálya használati díját az ár tartalmazza! Napi takarítást biztosítunk a gyerekek szobájában.

ISKOLAI FOGLALÁS

Kérdésed van?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Adatok

További fontos információk!

ÉRKEZÉS ÉS TÁVOZÁS:

Január 1. – Június 19. és Augusztus 29. – December 31.

Érkezés: 9.00-11.00 óra között, a szobákat 15.00 után tudjuk átadni. Addig programokat biztosítunk a csoportnak.

Távozás: 9.00-10.00 óra között, a szobákból reggeli után ki kell költözni.

Első nap ebédet és vacsorát biztosítunk, valamint utolsó nap reggelit, teljes panzió esetén.

Június 20. – Augusztus 28.

Érkezés: 15.00-16.00 óra között,

Távozás: 14.00-15.00 óra között, a szobákból reggeli után ki kell költözni.

Első nap vacsorát biztosítunk, valamint utolsó nap ebédet és reggelit, teljes panzió esetén.

ÉTKEZÉS:

 • Svédasztalos reggeli (hideg felvágottak, sajtok, zöldségek, vaj, lekvár, gabonapehely, zsemle, tej, tea, kakaó)
 • Az ebédet a helyi enyingi étterem szállítja ki, a napi menü levesből és fő ételből áll.
 • A vacsora menü: virsli, melegszendvics, májkrém, hideg étel.
 • Ha felnőtt adagot szeretnének kérni ebédre vagy vacsorára további 300 Ft/étkezés árral kell számolni. Nagyétkű csoportjainknak javasoljuk!
 • Lehetőség van rendelni első nap vacsorára vagy minden vacsorára meleg ételt, melynek ára 900 Ft/fő. Ha felnőtt adagot szeretnének kérni ebédre vagy vacsorára további 300 Ft/étkezés árral kell számolni
 • Ételallergiások étkezését is vállaljuk. Bonyolultabb/összetettebb étel allergia esetén, kérjük, hogy a szülő küldje az ételt a gyermeknek, amit a konyhán kérésének megfelelően elkészítünk. Ebben az esetben levonjuk az étkezések árát.

SZOBABEOSZTÁS:

 • A szobabeosztásról kérem tájékozódjanak, mivel több típusú (diákszálló, panziók, apartmanok) és létszámú (12 ágyastól a 2 ágyasig) szobák állnak rendelkezésre. Az árban nincs különbség! Az, hogy melyik típusú szálláshelyre kerülnek a megadott létszámtól, valamint a turnus váltástól függ.
 • Ha az osztály egy konkrét szállástípust szeretne, plusz költséggel kell számolnia. A foglalás napján megadott létszám alapján kiszámított kirándulás teljes összegének 15% -át teszi ki. Ennek az összértéke a létszám módosítás (+/- fő) során nem változik.
 • Iskolán belül, két vagy több osztály egyidejű foglalása esetén, feltétlenül kérjék a tervezett szobabeosztást, a további félreértések elkerülése végett.
 • A szálláshely típusának, valamint a szobabeosztás változtatási jogát fenntartjuk, létszám változás esetén is! Ez nem vonatkozik arra a csoportra, aki kifizette a plusz költséget.
 • A végleges szobabeosztást, valamint a szálláshely típusát kérésükre, érkezés előtt 1 hónappal elküldjük.
 • Ágyneműt biztosítunk, törölközőt a gyerekeknek kell hozniuk.

SZÁMLÁZÁS:

 •  A foglaló számláját és a végszámlát, a foglaló utalását indító személy nevére állítjuk ki (számlán szerepelni fog az iskola neve és az osztály).
 • Ha az iskola kap támogatást Alapítványtól, szükségünk lenne egy nyilatkozatra az Alapítvány elnökétől, hogy mekkora összeggel támogatja a csoportot. Ennek hiányában nem tudjuk kiállítani az Alapítvány nevére a számlát. Szállásról és étkezésről tudunk számlát adni, a szállásdíj tartalmazza a programokat. Nyilatkozat mintát alább találja, melyet az érkezés napján kell átadni kollegánknak.

FIZETÉS:

 • Helyszínen bankkártyával vagy készpénzben lehet fizetni.
 • Ha utalni szeretnék az összeget, kérem érkezés előtt 2 nappal jelezzék, mert a számlakiállítást követően fogják tudni elutalni, amit előre kiállítunk és elküldünk az Önök részére. Az utalást, minden esetben a foglaló utalását indító személy intézze, közleményben pedig a számla sorszámát kérem tüntesse fel.
 •  Szép kártyával történő fizetést nem fogadunk el.

ADATSZOLGÁLTATÁS:

 • 2020. január 1.-től, minden vendégről adatot kell szolgáltatni az NTAK (Nemzeti Turisztikai Adatszolgáltató Központ) felé. Ezt táblázat formájában eljuttattjuk az Önök részére. A következő adatokra lesz szükségünk: a vendég neve, neme, anyja neve, születési helye és ideje, állampolgársága, személyazonosságát igazoló hatósági igazolványának száma, lakcímének országa és irányítószáma.
 • 2021. szeptember 1.-től minden 14. életévét betöltött vendég személyazonosságát igazoló hatósági igazolványát (személyi igazolvány, útlevél vagy jogosítvány) be kell szkenneljük, az adatok szintén az NTAK felé kerülnek továbbításra. Ezért fontos, hogy a táblázatban megadott igazolvány, feltétlen legyen Önöknél az érkezés napján. Utazás megkezdése előtt célszerű ellenőrizni.
 • A 14. életévét betöltött vendég/gyermek, akinél nincs hatósági igazolvány az érkezés napján: Az MTÜ jogi álláspontja szerint ez az eset megfelel annak, amikor a vendég nem jelenik meg a szálláshelyen a szolgáltatás kezdő időpontjában. Arra az esetre, ha a vendég nem mutatja be az okmányait, a szerződésszegés általános szabályai, illetve a szállás lemondásának szabályai alkalmazandóak.
 • Adatvédelmi tájékoztatónkat alább találja.

NYILATKOZATOK:

 • Tájékoztató és nyilatkozat osztályfőnököknek/szülőknek alább
 • Alapítvány nyilatkozat alább
 • A nyilatkozatokat kinyomtatva és aláírva, érkezéskor magukkal elhozni szíveskedjenek. Alább letölthetőek a nyilatkozatok.

Emlékek osztályainkról

Previous
Next

Kapcsolat

Kérdésed van?
Fordulj hozzánk bizalommal!

Emailt írnál?